Bra bloggar

Felicia Ekholm / 23 Juni, 2013 - 16:00 / Allmänt

Finns några bloggar som kag skulle vilja lyfta fram, några bloggar läser jag dagligen och andra då och då. Men tycker ni ska titta in på någon av dom i alla fall :) Har inte tagit med vänners bloggar.
 
http://nellieberntsson.se  - tror många vet vem hon är, för er som inte vet det så är detta en 13 årig tjej som har en D-ponny med namn Elvis, hon är även modell för hööks. Hennes blogg handlar om hennes hästliv men så mycket annat som åsikter, kläder och livet med pojkvän. Denna blogg läser jag dagligen.
 
 
http://emmiewee.blogg.se  - hon var med i ponnyakuten med sin ponny Bego då han bockade i galoppen. Emma-Nellie heter hon. I hennes blogg får man också läsa om allt möjligt, om hennes två ponnysar Bego och Mimmi, även lite annat smått och gott ;) Hennes blogg har jag precis börjat följa.
 
 
 
http://ztreliin.se  - En 19 årig tjej med namn Linn, hon har två hästar, Picasso och Oprah. Är själv helt kär i Oprah, älskar hennes färg! Hennes blogg handlar i stort  sett bara om häst relaterade grejer. Henne har jag följt i någon månad nu!
 
 
http://ziros.horseworld.se - två tjejer, Emma och Wilma som båda har en ponny. I deras blogg får man också läsa mycket häst men också lite annat då och då. Tittar in på denna blogg ibland men ingen som jag verkligen följer men tycker den är bra :)
 
 
 
 
Postat av: Emma

hej sötis!! riktigt fin blogg har du!! jag bor själv i stockholm och är 17 år, älskar att läsa de du skriver, verkligen! har väntat på inlägget som är lovat i de här inlägget, vilket du inte har skrivit, skulle uppskatta om du gör de :D puss och kram!!

2013-06-27 @ 19:34:21
Postat av: Emma

kommentaren ovanför skulle givetvis vara till inlägget ovanför :)

2013-06-27 @ 19:36:22



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: